קידום אתרים » קידום אתרים בגוגל » קידום אתרים בחו"ל

קידום אתרים בחו"ל

שוק האינטרנט הבינלאומי הוא שוק חסר מגבלות!
כמויות גולשים גדולות בהרבה מאשר בארץ, ואינסוף אפשרויות ליצירת עסקים משגשגים. על פי מחקר שנערך ב-2008 כמות החיפושים המוערכת במנוע החיפוש Google עומדות על 2 מיליארד חיפושים ביום! האחוז הארי כמובן בשפה האנגלית

קידום אתרים בחו"ל
 

קידום אתרים בחו"ל, (google.com) זה עסק למקצוענים בלבד. מדובר בשוק הרבה יותר גדול ותחרותי מאשר קידום אתרים בישראל, והדבר מצריך נקיטת אסטרטגיות שונות לגמרי מאלה של הארץ. התהליך עצמו הוא תהליך ארוך יותר (לרוב יותר משנה בתחומים תחרותיים) אך כאשר מבצעים אותו נכון יכול להפוך כל עסק למשגשג ורווחי ביותר

איך מקדמים אתר בחו"ל?

הקריטריונים לקידום האתר מעט שונים מעקרונות הקידום בארץ וישנה דרישה לפעילות בקנה מידה הרבה יותר גדול. קידום בחו"ל מצריך קצב התחדשות התכנים, הופעה במקומות מגוונים באינטרנט (רשתות חברתיות, בלוגים, פורומים, ועוד...) ובניית מערך קישורים נבון ואינטנסיבי. מה שגורם לאתרי אינטרנט להרקיע שחקים בישראל, סביר להניח יגרום ללא יותר מאשר דשדושים כשמדובר בקידום אתרים בחו"ל.

קידום אתרים בחו"ל – אין כמעט קשר לגוגל ישראל

מחקר מילים מתקדם – בניגוד לגוגל הישראלי, כמות הגולשים בחו"ל היא אסטרונומית, ובהתאמה גם כמויות החיפושים והאתרים המתחרים בכל תחום. מנעד החיפושים כיום מגיעים אף לביטויים ספציפיים כמו "moving company in California". ביטויים ארוכים שכאלה, נקראים ביטויי "זנב ארוך". כאשר עורכים מחקר מילות מפתח בחו"ל המטרה היא להעמיק מעבר לביטויים המובנים מאליהם וליצור מגוון רחב בהרבה של מילים שוות ערך עבור הלקוח כדי להביא לפריסה המרבית של האתר באינטרנט.
כשמתחילים פרויקט של קידום אתרים בחו"ל, תמחור הביטויים בהם רוצים להתקדם הוא ספציפי ביותר, ודורש הבנה של כמויות התכנים והקישורים הנכנסים שיש להשיג מידי חודש בשביל להתקדם.

אופטימיזציה לתוכן – לנושא זה יש חשיבות גבוהה יותר מאשר בארץ. כאשר בונים מערך תכנים, ועדכונים שוטף בתוך האתר, צריך לדעת להיזהר מעומסים ומצד שני מחוסרים. במדינת ישראל נהוג לכתוב עשרים פעם את ביטוי החיפוש באותו עמוד מכיוון שכך "מקדמי אתרים" ממליצים לעשות, אך כשבאים לקדם אתר בחו"ל זאת עלולה להיות מלכודת שניפול לתוכה אם ננהג בקלות דעת.

בניית פרופיל קישורים – החלק הגדול ביותר, החשוב ביותר, והמשפיע ביותר בעבודת הקידום בחו"ל הוא תהליך ההפצה של האתר, או במילים אחרות – הקמת פרופיל קישורים מגוון. קידום אתרים בישראל נעשה על ידי הוספת קישורים רבים ככל האפשר, מכמה שיותר מקומות (לא פעם רואים קישורים לאתר שמלת כלה, בתוך אתרים של אינסטלאטורים – מה הקשר? איש אינו יודע...), אך בגוגל העולמית מידת הרלוונטיות של הקישורים לאתר המיועד היא הדבר החשוב ביותר. המגוון חשוב לא פחות שכן אם בארץ קישור מכל דפי אתר מסוים מזכים את מקבל הקישור במיליון קישורים, כשמדובר בחו"ל, הדבר לא שווה יותר ממספר בודד של קישורים. קידום אתרים בחו"ל דורש תהליך ארוך ומחושב מראש, וייטב אם ייעשה שימוש במנעד רחב ככל האפשר של מדיות חברתיות, בלוגים, פורומים, כתבות תדמית והפצת מאמרים.
זהו החלק העיקרי ביותר של עבודת הקידום בחו"ל, ולרוב מדובר במחירים גבוהים בהרבה מאלה הנהוגים בארץ.

 

קידום אתרים בחו"ל 


לא כל מקדם אתרים מצליח בארץ, ידע להסתדר עם פרויקט קידום בחו"ל

 

בגלל השוני הכה רב בין מנועי החיפוש (הישראלי והעולמי), יש לבחור את החברה המדויקת ביותר עבור הפרויקט המדובר. למען האמת, במובנים רבים מנוע החיפוש העולמי מפותח יותר מהישראלי בשנתיים, ואפילו שלוש, אי לכך רוב השיטות בהם משתמשים בארץ לא יעבדו כשנשתמש בהם לקידום אתר בחו"ל. חברות רבות במשק הישראלי לא מודעות לשוני הרב, ולא אחת לקוחות מתאכזבים כשהכסף ששילמו והזמן שהשקיעו עם חברה שאינה מנוסה לא הניב תוצאות כמעט בכלל. 

 

לחברת דוראן ניסיון רב בעבודת קידום אתרים בחו"ל 

 

אנחנו בחברת דוראן עובדים בצמוד לצוות מומחים מהטובים בארץ, משקיעים מזמננו ומרצנו בהבנת ההבלים, והסקת מסקנות, מבצעים ניסויים רבים (באתרים שלנו כמובן – לא בשל הלקוחות), ודואגים לתת את השירות המקצועי ביותר שניתן להשיג. קידום אתרים בחו"ל יכול להיות הצלחה גדולה, או כישלון צורב והידע והניסיון שנרכש לאורך השנים מאפשר לנו להעניק את השירות הטוב ביותר עבור קהל לקוחותינו. לא אחת אנו לא מהססים לוותר על פרויקט כשאנו מגלים שהתקציב הדרוש גדול בהרבה מזה המצוי. לא אחת אנו גם מוצאים את הדרך לייעל את התקציב ולנתב אותו לכיוונים אחרים כדי להשיג את התוצאה הרצויה (ניתן לעשות את זה בעזרת מחקר מילים מקיף ועמוק).
נשמח לשרת אתכם – אל תהססו ליצור קשר ולהתייעץ בכל שאלה. לרוב שיחת ייעוץ מקצועית מאירה כיוונים שלא חשבתם עליהם, ובכלל לא ידעתם את חשיבותם. הרבה פעמים אנו ממליצים לבצע פרסום בגוגל בשלבים הראשוניים כדי לבחון את כמות ההכנסות האפשרית.

 

גיא - 0528896977

Guy@duran-seo.co.il

סמנ"כל השיווק בחברת דוראן, ואחראי על חטיבת קידום אתרים בחו"ל


צור קשר